4 I 'En fremmed flytter ind'/ Blog

Wauuu Tak for kæmpe opbakning!!

Jeg har fået såå mange beskeder fra folk der spørger eller sender ønske om at jeg har det godt idag. TAK- Det har jeg helt bestemt 🙂 

Det er 6 år siden kendte Casper og blev spindlet ind i alle hans løgne. Jeg har heldigvis ikke nogle mén af det, jeg har fået en masse positivt ud af mine oplevelser. Jeg har været heldig, det er ikke alle der reagerer som jeg gjorde, jeg fik et chok og siden har det ikke påvirket mig negativt. Tværtimod, så har jeg lært enormt meget om mig selv og har haft rigtig mange gode oplevelser, fordi jeg fortalte min historie. Først med Krister Moltzen fra Third-ear og senere Made in Copenhagen og holdet bag filmen. Da jeg fortalte min historie havde jeg ingen idé om at det ville blive så stort. Da filmen havde premiere fyldte den Imperial 2 gange samme aften. Afsnit 1 & 2 er set af 700.000! Det er helt ubeskriveligt overvældende !

Der er sket en del i mit liv siden jeg kendte Casper. Jeg har idag den dejligste kæreste, eget firma og min “lille pige” er 12 år og ikke så lille mere 🙂

Jeg har fået mange beskeder med spørgsmål jeg rigtig gerne vil besvare, hvis du følger med her på bloggen vil jeg prøve at komme omkring de forskellige ting i mine kommende indlæg.

Jeg er rigtig glad for at min historie er med til at sætte fokus på nogle af de farer der lurer på nettet, som er eksploderet siden facebook og andre sociale medier har sneget sig ind i vores hverdag, og det tabu det er at blive bedraget.

Rigtig mange har fortalt mig deres historie efter de har set de første afsnit af En fremmed flytter ind. Jeg er langt fra den eneste der har oplevet at blive svindlet og forført, jeg har været heldig fordi jeg ikke har mistet penge, og er kommet ud på den anden side med følelserne intakt. Hos de fleste genererer det en meget grim følelse af skam og skyld at blive snydt, hvilket gør at det er rigtig svært at tale om.

Det jeg har været mest betænkelig ved, ved at fortælle min historie, er at folk kan blive forblændet af at Casper udgav sig for at være millionær og tror det var derfor jeg blev forført. Som man også ser i filmen, så prøvede Casper konstant at tilpasse sig til hvad han troede jeg ønskede mig af ham. Først var han ham millionæren, med Ferrari og dyre vaner, det gik ikke lang tid før han indså at det ikke imponerede mig, det var spændende så længe det ikke kom for tæt på- Jeg krummede tæer ved tanken om at skulle prøve at passe ind i alt det snobberi.

Da han var her, ville han konstant give mig dyre ting. Biler, smykker, tasker osv. men jeg forbød ham at give mig noget… Jeg ville ikke have noget af ham. Jeg var forelsket og kunne leve af kærlighed og kildevand, jeg havde alt hvad jeg behøvede og mere til, og jo mere han ville give mig, jo mere stædig blev jeg. Pludselig var han narkosmugler og da han fortalte mig det, satte jeg hælen i og straks så var det et overstået kapitel.. Det meste af tiden efter det, var han helt nede på jorden og gik højt op i at være familie og havde indtaget rollen som overskuds kæreste og både millionæren og narkohandleren blev skruet helt ned for. Hver dag, fra jeg åbnede øjnene prøvede han på ny at forføre mig. Han var helt uvirkelig overskudsagtig, morgenmad på sengen typen, der har gjort hytten rent, smurt madpakke og luftet hunden inden jeg vågnede.. Han bar mig i seng hver aften og kyssede mig hele vejen.. Jeg var på alle måder forført og lullet ind i hans spind af løgne.    

Det var ikke frygten for at blive kaldt golddigger, men at folk antager at jeg er naiv og derfor ikke ikke ser den måde han forførte mig, tilpassede sig, altid havde et svar på alt og brugte omgivelserne og falske profiler til at bekræfte hans løgne og identitet. Det er den historie jeg gerne vil fortælle. Vi kan måske allesammen blive forført. Det skal man slet ikke være naiv for. Dem der gør de her ting, er oftest uhyggelig dygtige til at aflæse, manipulere og forføre. Nogle formår at lyve i årevis.

Idag findes der grupper på Facebook hvor kvinder/mænd deler deres dårlige erfaringer med dates, kærester, scammere og stalkere, for at advare andre men også for at tjekke personer ud. Google fortæller sjældent meget om personer der er opdigtet, Casper havde endda oprettet falsk hjemmeside for at bekræfte sin falske identitet. 

Tak for alle jeres breve og tak fordi I læser med <3

A

 

 

Foto: Helle Moos

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Lena Jensen
  januar 31, 2018 at 7:03 am

  Hej Amanda
  Jeg har set en fremmed flytter ind i biografen. Jeg synes du er en sej pige.
  Er glad for at du har det godt i dag & er kommet videre med en sød kæreste & din datter har det godt. Jeg har set afsnit 1 & 2. Glæder mig til at se resten af mini serien. Vil ønske dig & din familie alt det bedste i fremtiden. Jeg blev meget rørt da jeg så filmen i biografen. Kærlig hilsen Lena Jensen

 • Reply
  Cecilie
  februar 5, 2018 at 11:02 pm

  Hej Amanda,
  Jeg kom til at tænkte på – hvordan valgte han lige dig?
  Har du nogensinde fundet ud af det.. Var du bare en tilfældig han faldt over
  på facebook? Eller har han ”holdt øje” med dig?
  Ønsker dig alt godt fremover.

  Jeg kommer selv fra en by hvor der var meget snak om Casper fordi han forsøgte for år tilbage
  at snyde det lokale hotel for mange penge. Så aldrig Casper selv, men kan huske snakken om verdens manden der
  ville købe hotellet.

  Vh Cecilie

  • Reply
   Amanda Kastrup
   februar 7, 2018 at 12:45 am

   Hej Cecilie. Jeg ved ikke hvordan han valgte mig. Jeg tror ikke han har holdt øje med mig, men nærmere skrevet til en hel masse fra hans falske profiler.

 • Reply
  Bjarne Olesen
  februar 12, 2018 at 1:49 am

  Godaften Amanda. Nu har jeg set “en fremmed flytter ind” flere gange- og for hver gang bliver jeg mere og mere betaget af dit fantastiske skuespil. Det må være vanvittigt svært at spille sig selv.. skuespillere gemmer sig jo oftest bag en rolle. Jeg håber virkelig, at du har blod på tanden for at fortsætte som skuespiller. Jeg er dybt imponeret ⚘

 • Skriv en kommentar