Kvalifisk.dk

For et par år siden kastede jeg mig ud i at blive selvstændig, og startede mit eget fiskefirma. Det har været en helt vanvittig udfordring. Jeg er pædagog! 🙂 Jeg havde ikke ret meget kendskab til fisk, da jeg startede og endnu mindre forstand på foodstyling, fotografering, og de mange andre ting jeg har måtte lære mig undervejs.   

Det er ikke helt tilfældigt at det er et fiskefirma jeg har startet, -det er langt fra hvad jeg er uddannet i, men da jeg har en stor passion for mad, blev jeg helt optaget af fisk da jeg opdagede at man kunne få fat i fisk, der ikke bare er de der sure dåse og vakuumpakkede fødevarer man kan få i supermarkedet- og så er udvalget af fisk enormt! ja blev måske også nærmest en smule fascineret over det kæmpe udvalg der er af fisk, der rent faktisk smager godt.

Jeg var ikke særlig vild med fisk, før jeg fandt ud af at man kunne få det helt frisk. Jeg købte og lavede det mest af “samvittighedskvaler” fordi jeg er opdraget til at “ man spiser fisk 2 gange om ugen”.

Supermarkedes fisk er bare ikke særlig indbydende… selv hos fiskehandleren, er der liggetid- for fisken venter på at blive købt…. Hos nethandlerne skal man ofte købe en kasse ukendte ugens fisk- eller discount-fisk. Jeg undersøgte derfor hvordan jeg kunne gøre, så alle kunne få fat i noget ordentlig frisk fisk- uden alt den liggetid der gør fisken kedelig- og et stort udvalg. Jeg gik all in på fisk, startede virksomheden og besluttede mig for at lære om- smage og tilberede alle fisk og skal-og bløddyr, så jeg ved hvad jeg sælger og kan rådgive mine kunder.

Fisken bliver først bestilt hjem, når kunderne bestiller- dvs. der er ingen spild og ingen liggetid da fisken bliver leveret direkte til kunden efter den er blevet renset og fileteret- og så er det altid den samme søde chauffør der leverer fisken i en kasse med is.

 

Du kan besøge min webshop ved at klikke her 🙂