3 I 'En fremmed flytter ind'/ Blog

Jeg glæder mig vildt meget til i morgen! :-)

Der sker en masse spændende de her dage og jeg suser rundt og laver interviews. Sidste uge var jeg på tour med filmen. Det har været virkelig sjovt!

Vi har været til filmtræf i Svendborg hvor filmen skulle fremvises. Jeg har gået nok været spændt på reaktionen på filmen!- med en biografsal fyldt med brancefolk!! Da vi ankom til filmtræffet, spiste vi frokost og jeg hoppede ud for at tisse inden vi skulle præsentere filmen. Jeg var lige ved at tisse i bukserne af grin, da jeg mødte en kæmpe plakat- af mig selv.. hahah… Det var virkelig en syret oplevelse!!  

Det er også en meget uvant og spjøs følelse, når folk hilser på mig, og ved hvem jeg er- uden jeg kender dem 🙂 Det er meget overvældende med alle de reaktioner- som har været virkelig positive!!

Videre til Radio VLR og snakke med Kongemanden, snakke med journalister undervejs og på live radio på P4 Nord Morgenradio. Fuld fart på :)))

Politikken har En fremmed flytter ind som månedens film denne måned- det er jo helt vildt! http://politiken.dk/plus/arrangementer/filmogteater/manedens-film-enfremmedflytterind/#

Igår var jeg I Berlingske- på forsiden..!! Jeg har fået super mange interessante spørgsmål, og ser frem til de næste mange dage!

I morgen skal jeg i Go morgen Danmark og så er der snigpremiere og galla 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til at vise filmen frem især til familie og venner som har været en kæmpe opbakning undervejs. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre folks reaktioner. Godnat herfra, der er en lang dag forude- jeg skal skynde mig at sove <3   A

    På billedet er Esben Dalgaard, Nicole Horanyi og skulderen af vores helt vildt seje PR Line Bilenberg.

 

 

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Carsten jørgensen
  januar 22, 2018 at 11:58 pm

  Hey Amanda.
  Det bedste tv jeg længe har set.
  Og sikken en fætter ham agustinus.
  KEEP UP..

  • Reply
   Amanda Kastrup
   januar 25, 2018 at 11:33 pm

   Tak Carsten!

 • Reply
  Taina Välimäki
  marts 18, 2018 at 8:36 pm

  Super bra film och gripande.Såg den 2 gånger.Hade hjärtklappning av det hemska du varit med om.Taina,Stockholm.

 • Skriv en kommentar