4 I 'En fremmed flytter ind'

En fremmed flytter ind

Nu er der snart premiere på filmen En fremmed flytter ind 🙂 Uuuuhhhh jeg glæder mig helt vildt og er en smule spændt!

Det er min historie og jeg “spiller” mig selv! Det er helt vildt surrealistisk og har været en fantastisk oplevelse at være en del af. Kort fortalt, forelskede jeg mig for knap 6 år siden i en mand, der viste sig at være en helt anden end den han udgav sig for- Jeg tilbragte 3 måneder med ham, i et stort spind af løgne uden at vide det- Jeg havde det super, han var fantastisk- sød, kærlig, omsorgsfuld, sjov, spontan og jeg havde ikke mistanke om at han skulle være en bedrager… Jeg var forelsket, glad og på mange planer røv manipuleret og ført bag lyset.

Dygtige Nicole N. Horanyi, har med Made in Copenhagen, og Krister Moltzen lavet mine oplevelser til en film. Esben Dalgaard ( Ham fra Bankerot, Bedre skilt end aldrig, klassefesten 2 bl.a.) spiller svindleren og jeg glæder mig godt nok til at den har premiere!!

Jeg har selvfølgelig haft en masse tanker omkring hvordan andre mon tænker om mig, når jeg vælger at dele min historie… Måske tror folk at jeg forelskede mig i hans penge fordi han sagde at han var rigmand, eller at jeg var dybt naiv. Jeg kan ikke ændre hvad folk tænker og kæmpe mod uvidenhed- men måske kan jeg ved at fortælle om mine oplevelser, hjælpe andre. Vi kan alle blive ført bag lyset.

Jeg ville måske også være en smule crazy hvis jeg stillede spørgsmålstegn ved alle de ting min dengang nye kæreste sagde om sig selv- Hvorfor lyve om sit navn, baggrund, uddannelse, familie, børn mm. ?? Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig eller havde tankerne, at manden var en helt anden end han sagde han var, at alt han sagde var løgn og at det hele kunne være et scam. Jeg gik ikke og var bange for at blive snydt, jeg havde ikke en formue i banken eller noget af større værdi han kunne løbe med, så jeg havde ikke noget jeg frygtede at miste. Indtil den dag banken ringede og fortalte at jeg havde fået stjålet en masse penge…( som jeg ikke ejede, men nu skyldte ) Skræmmende!! Jeg kunne gudskelov lave indsigelser og endte med ikke at hænge på regningen. Jeg havde heldigvis ikke taget imod noget af værdi af ham. Han ville rigtig gerne give mig alle mulige dyre ting. Biler, sko og tasker, osv. men hans penge interesserede mig ikke- og fordi jeg var så stædig og ikke ville tage imod dyre ting fra ham, kom jeg helskindet ud på den anden side, og kan gudskelov grine af det hele og fortælle min historie idag uden at være bitter. Det eneste jeg har mistet er tid og kærlighed, men pyt- Dét har jeg massere af 😉  

Havde jeg vidst at han var fyldt med løgn, så havde jeg uden tvivl holdt mig laaangt væk fra ham. Jeg kan heldigvis- og med en god følelse i kroppen sige, at jeg ikke vil være mine oplevelser foruden. Jeg havde det dæleme skægt mens det stod på! Det lyder måske mærkeligt, jeg blev jo snydt!, men i de 100 dage jeg var uvidende, havde jeg det virkelig sjovt. Jeg er meget heldig at have nogle helt fantastiske mennesker i mit liv, der har været en kæmpe støtte for mig, hvilket har hjulpet mig enormt meget til at bearbejde mine oplevelser- så jeg idag kan grine af det. 

Det har bragt så meget spændende med sig for mig efterfølgende. Jeg har lært såå meget om mig selv. Det har ikke taget tilliden fra mig, ellers ville jeg slet ikke kunne fortælle min historie. Jeg har mødt nogle rigtig søde og virkelig dygtige mennesker, der har fortolket min historie med en stor respekt for mig og min oplevelse.

Jeg er kæmpe fan af Thirdear som først fortalte min historie- Krister Moltzen og Tim Hinman er virkelig dygtige, jeg elsker deres podcasts. Hvis I har det som mig, så glæd jer til at se Nicole N. Horanyis film. Nicole har med en nysgerrighed og undren og stor respekt for min historie lavet en super fed film ud af mine oplevelser.  

Filmen har premiere d. 14 september- traileren kan du se her 🙂

Jeg håber at I vil kunne li filmen! – Amanda <3

 

 

Foto Helle Moos/Rasmus Lange

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Sacha kjerkegaard
  januar 23, 2018 at 10:13 pm

  Hvordan må du bruge augustinus navnet fx og sådan?

  • Reply
   Amanda Kastrup
   januar 25, 2018 at 11:35 pm

   Hej Sascha. Hvad mener du med at bruge navnet? Jeg hedder Kastrup, jeg bruger altid kun mit eget 😀

 • Reply
  Jeanette Jørgensen
  februar 5, 2018 at 10:59 pm

  Hej Amanda. Det er sejt, at du stiller op!
  Jeg forstår ikke, hvordan hans “familie” kunne skrive til dig når i var sammen – hvis det ér ham der skriver..?
  De bedste hilsner
  Jeanette

  • Reply
   Amanda Kastrup
   februar 7, 2018 at 12:48 am

   Hej Jeanette. Han må have haft en telefon der kan sende tidsindstillet sms, f.eks en Samsung. eller også brugte han et program online- Casper er meget dygtigt til it.

  Skriv en kommentar