0 I Blog

Det bedst jeg længe har gjort for mig selv!

Jeg har fået mig en IT dame! Det er det absolut bedste jeg har gjort for mig selv!! Jeg har siden jeg startede Kvalifisk haft en del problemer med min hjemmeside. Jeg gjorde en stor fejl da jeg fik den lavet- da jeg ikke fik sat mig ordentligt ind i hvad jeg egentlig havde brug for at siden skulle kunne og indeholde og så fik jeg en privat til at lave den.

Jeg har brugt uhyggelig meget tid på at se “how to…wordpress” Min reaktion på alt det jeg ikke kan- er, at det kan jeg vel lære… Men hold nu op en stor og fremmed verden jeg fik bevæget mig ud i! Kurser og ufattelig mange timer efter er jeg mest blevet klog på er, at der er en masse jeg endnu ikke ved!

Da jeg i lang tid har vidst at jeg ville blive omtalt i medier, har jeg ønsket mig at oprette en blog, så jeg har mit eget talerør og kan dele alle de spændende ting der sker- uden at skulle spamme min Facebook. Så jeg prøvede at lave en selv.. haha ja det gik ikke alt for godt. Jeg søgte derfor hjælp i en gruppe på facebook og fik en masse tilbud på at få lavet bloggen- både meget dyre, men også de helt rimelige, og folk der ville bruge deres tid på at hjælpe mig helt gratis!! Ahmad fra sikringkompagniet var virkelig hjælpsom og guidede mig, indtil jeg gav op.

Min store redning var at få fat i Sarah. Hun arbejder for Togi data. det er ikke reklame, blot helt simpelt begejstret for hende! Hun byggede lynhurtigt nye sider op til mig både blog og min virksomhed- og tager sig dagligt af mine opdateringer, plugins osv. Så betaler jeg et fast beløb hver måned og kan bruge min tid på det jeg startede min virksomhed for- At sælge frisk fisk, inspirere og dele lækre opskrifter.    

Jeg ville ønske jeg havde overgivet mig for længe siden! Sarah forstår endda hvad jeg mener når jeg ikke kender de rigtige fagudtryk, og er mega tålmodig med mig når jeg fatter hat. Jeg kender hende ikke privat, men hold nu op hvor har jeg haft lyst til at sende takkekort, blomster og kage i lange baner til hende. Hun har taget en masse frustrationer fra mig- hun kan sit kram, og jeg behøver slet ikke bekymre mig om alt det tekniske fremover, det klarer hun. Hvis du sidder med en iværksætterdrøm i maven, og ligesom jeg har brug for en hjemmeside og det ikke er din stærke side, så kan jeg stærkt anbefale at få andre til at løse opgaven- Jeg er ihvertfald blevet så glad for min IT dame at jeg fortryder jeg ikke gjorde det før! Det må være min største fejl i min iværksætter karriere. 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar